Bedacht gedacht

Als mens ben je tot veel meer moois in staat dan je denkt. Dit zie je niet, of zelden, en ervaar je niet, of nauwelijks. Dat komt omdat je bent gaan geloven in, en gaan vertrouwen op voorwaardelijkheden. Bewust en onbewust. En we bevestigen elkaar daarin door dit constant voor te spiegelen. In ons doen en laten. Je communiceert wie je denkt te moeten zijn en niet wie je kan zijn.

Zonder twijfel

Wie we zijn en wat we doen, krijgt betekenis in vergelijking met anderen en andermans doen en laten. Dit kan houvast en richting geven. Maar maakt ook kwetsbaar. Je bent namelijk constant bezig om jezelf te verhouden tot de wereld. Hierdoor ontdek je niet de enorme capaciteit die je in huis hebt en geven kan om de wereld een stukje mooier te maken. En dat is nou net een weg die je laat ervaren hoeveel jij van waarde bent. Hoe waardevol jouw leven is. Je barst van de wijsheid, liefde en energie. Onvoorwaardelijk.

Ontdekken

In een wereld die op zijn kop staat, is het meer dan nodig dat je ontdekt wie je zijn kan. In plaats van wie je zou moeten zijn. Omdat je met het reproduceren van normen, waarden, principes en ideeën, of noem het maar, niet verder komt dan je/we al weet/weten. Het is nodig om elkaar aan te spreken op de unieke en eigen innerlijke wijsheid. Zodat ieder op zijn eigen en unieke manier ontdekt en laat zien wie hij is. Ontdekt waartoe ie in staat is. Zodat je als mens het mooiste en beste van jezelf kan geven. Dat levert energie op in plaats van dat je energie vraagt. Omdat je contant te moeten verhouden tot de wereld energie vreet in plaats van geeft. En daar betalen we met z’n allen de prijs voor.

Ervaren & zien

Ben je je hier al bewust van? Wil je het anders doen? Wil meer jezelf zijn en meer van jezelf in je werk leggen? Omdat je daar meer plezier door ervaart, energie van krijgt, blijer van wordt? Je zo van toegevoegde waarde kan zijn? Laat je/dit dan ook in je communicatie zien. Ik wil je hier graag bij helpen:

  • door je een ander, nieuw perspectief te geven, om te laten zien wie je zijn kan en waartoe je in staat bent,
  • door je te helpen om jou en jouw missie zichtbaar te maken in woord & beeld,
  • door je sparringpartner & supporter te zijn, om trouw te kunnen zijn en blijven aan jezelf en je missie wanneer het even lastig is, of wordt.

Nieuwe weg

Wat levert jou deze nieuwe weg onvoorwaardelijk en duurzaam op?

  • Persoonlijke groei waardoor je minder twijfelt aan wie je bent en wat je kan,
  • kracht zodat je durft te staan en gaan voor wie je bent en wat je doet,
  • vrijheid & onafhankelijkheid omdat je anderen, of wat anderen doen/denken, niet meer laat bepalen of wie jij bent en wat jij doet bestaansrecht heeft,
  • volop wijsheid, energie & liefde, omdat je ontdekt wie jij zijn kan en wat jij in huis hebt, en niets liever wil dan dit ontdekken, ervaren & delen,
  • impact en verschil kunnen maken, omdat je niet laat zien wat anderen wil zien, maar je laat zien wie jij bent, waar jij voor staat en volop geven kan.

En dit alles levert iets héél anders op dan je gewend bent.

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten? Heb je een vraag? Kom maar op. Ik vertel je er graag meer over, of help je graag verder.