Het is van belang om te weten waar je voor staat en waarom. Is het zo dat je doet wat je doet omdat je hierin gelooft, of spelen er andere motieven mee? Daar gaan we achter komen in een gesprek van mens tot mens. Ik wil weten wat jou raakt, wat je bezielt, wat je enthousiast maakt. En ontdekken wat in de weg staat om lekker jezelf te zijn, te doen waar je blij van wordt en energie van krijgt. Onvoorwaardelijk.

Bruisend

Waarom? Omdat hier de kracht en de potentie zit. Je bent en kan meer dan je denkt. En ik help je zien waarom je dit niet als zodanig ervaart. Hoe trouwer je aan jezelf kan zijn, des te vrijer en onafhankelijker je gaat doen wat je het liefste wil doen. Dat levert heel veel energie op. En energie is zéér aantrekkelijk. Super zichtbaar en voelbaar. Hoe lekker zou het zijn als jij door helemaal jezelf te zijn, en alleen dat te doen waar je blij van wordt, gezien gaat worden? En mensen bij jou komen omdat ze willen wat jij het liefste geven wil?

Kennismaken

Tijdens deze intake komen we erachter of we een klik hebben, wat je nodig hebt om te zijn, te doen en dit te laten zien, en of ik je daarbij kan supporten met coaching en/of communicatie. Deze kennismaking kan telefonisch (met/zonder beeld), duurt een half uur en is gratis.