Je hebt een idee, concept of bedrijf waarmee jij verschil wil maken. Jij hebt iets te geven waarmee jij de wereld een stukje mooier kan maken. En de wereld mag het weten! Zien. Maar ja… hoe? Hoe vertaal je jouw ‘kindje’ in woord en beeld?

Blootleggen

Het is spannend om met iets waar jij met hart en ziel voor gaat, zichtbaar te maken. Het voelt kwetsbaar wanneer anderen er iets van kunnen gaan vinden. Je wil niet dat ze jouw product of dienst neersabelen, maar juist omarmen. Er net zoveel van gaan houden als jij doet. De kunst is om met de juiste woorden, kleuren en beelden te raken. Het hart van jouw doelgroep.

Zichtbaar meer

Op basis van de intake, maak ik een schets van wie jij bent en wat jij doet. Ik schrijf je missie en visie, combineer dit met kleur en beeld, en maak het af met een logo en eventueel een slogan. De bedoeling is om jou iets te laten zien wat je niet had kunnen denken. Mijn intentie is om meer capaciteit bloot te leggen dan je had durven vermoeden. Om je ambitie en verlangen aan te wakkeren.

Aanstekelijk

Jouw huisstijl en jouw missie plus visie moeten jou blij maken en energie geven. En jou supporten hiervoor te gaan staan. Als een huis! Voor minder moet je het niet willen. Dan is wat je doet en laat zien niet coherent aan wie je werkelijk bent. Dan ben je bezig met het creëren van een plaatje. Om te laten zien wat je denkt te moeten laten zien, of waarvan je denkt dat anderen het willen zien. Dit kan nóóit het verschil maken of impact creëren.

Waardevol

Plaatjes nastreven, gaat om iets anders. Plaatjes gaan over iets willen zijn, of denken te moeten doen om een plek te mogen innemen. Gaan niet om wie jij werkelijk bent en wat je werkelijk doen kan. Plaatjes bestaan ten opzichte van de wereld om je heen. En vertellen slechts in welke normen en waarden jij gelooft om van betekenis te kunnen zijn. Voorwaardelijk. En niet hoe jij ónvoorwaardelijk betekenis kan geven. Van waarde kan zijn.

Fundament

Wil jij zien wie jij bent en wat jij op jouw unieke, eigen wijze doen kan? Om verschil te maken en impact te creëren? En hoe dat er in woord en beeld uit kan zien? Maak dan gelijk een afspraak voor een gratis intake.