In een notendop iets over mijzelf. Ik ben mijn leven lang al geïnteresseerd in mensen. En niet in datgene wat bij ieder mens hetzelfde is, maar juist in alles wat een mens uniek maakt. Waarom iemand geïnteresseerd is in iets waar anderen niets mee hebben. Waarom iemand kiest voor een weg die niemand ziet. Of hoe het kan dat de een zo makkelijk zichzelf is en een ander zo zijn best doet een mooie versie van zichzelf te worden.

Al weten

Ik heb communicatiewetenschap gestudeerd. Om te leren wat communicatie is en teweeg kan brengen. Of niet. Maar ook wat we zichtbaar communiceren, maar onzichtbaar voelbaar maken. Tijdens mijn studie aan het Instituut voor Toegepaste Haptonomie (ITH) heb ik ervaren wat denken doet en voelen kan. Er ging een wereld voor me open. En alles wat ik geleerd heb, maar ook ervaren in werk en relaties, bevestigde voor mij keer op keer dat je als mens meer bent, en meer kan, dan je denkt.

Verbinden

In mijn loopbaan zocht ik steeds naar kansen om mezelf te kunnen geven en te ontdekken waar ik blij van word. En in alles wat ik deed en doe, is communicatie en mensontwikkeling een rode draad. Of het nu ging om medewerkers helpen doen wat voor hen en de organisatie het best was. Of om lezers te inspireren met woord, beeld en design. Of mensen helpen zien wie ze zijn en wat ze in huis hebben, om hier volop voor te gaan staan. Al doende leerde ik wie ik zelf ben. En waarmee ik verschil kan maken.

Echt

Het is niet datgene waarvan ik dacht dat ik het moest doen om verder te kunnen komen, om gezien te worden, of succes te hebben. Het is het bewust kunnen zien en ervaren van jezelf, je capaciteit en je leven. Het was mijn hart die me bracht bij de mensen en de kansen die me hielpen groeien en trouwer te worden aan wie ik ben. Niet het werken aan een beeld van mezelf om te kunnen staan en doen voor wat past in de plaatjes.

Zichtbaar worden

In contact met de spirituele wereld heb ik een weg kunnen afleggen die me zoveel moois heeft helpen ontdekken. Dat ik nu kan staan voor iets dat me helpt te zijn en doen op een manier die me niet, of nooit, zou zijn gelukt wanneer ik niet 100% trouw aan mezelf had leren zijn. Nu ik weet wat maakt dat mensen niet ervaren dat ze meer zijn dan ze denken, kan ik inzicht, support en inspiratie geven. En helpen zichtbaar maken met woord & beeld waarmee zij op een eigen en unieke wijze een verschil kunnen maken. Impact kunnen creëren. Dat geeft me zoveel energie en zoveel vreugde. Ik geniet van mensen die het beste uit zichzelf weten te halen om van waarde te kunnen zijn. Omdat dit alles te maken heeft met wijsheid, liefde en energie. Zo zichtbaar. Zo voelbaar. Zo aanstekelijk en aantrekkelijk. Dat maakt de wereld mooier.

In volle vaart

Kan ik jou helpen zijn en doen zoals jij dat als beste kan? En dit met woord, beeld en design zichtbaar maken? Zodat jij (weer) voelt waar jij voor mag staan, onvoorwaardelijk en krachtig? En jij op deze wijze precies díe mensen aanspreekt, die jij als beste kan geven wat zij nodig hebben? Moeiteloos. Laten we kennismaken.