Heb jij een bedrijf, idee of concept waar jij hart en ziel in wil leggen? Wil jij een verschil maken, impact hebben, maar vind je het nog lastig om hier voor te gaan staan? Weet je dat je aan je zichtbaarheid zou moeten werken, maar beginnen de knieën bij het idee al te knikken? Dan kan ik jou in 3 coaching sessies op weg helpen.

Zijn & doen

Niet middels een formule, recept of stappenplan die je moet volgen om een succes te worden. Maar door je te helpen zien wie je werkelijk bent, en wie je dénkt te (moeten) zijn. Ik geef je inzicht waarom deze nuance zo van belang is voor je zichtbaarheid en aantrekkingskracht.

Groei & bloei

Om je van daaruit te supporten om te doen wat je past en energie geeft. En je hiermee helpen ervaren wat dit met je doet. Bijvoorbeeld met je ruimte, je zelfvertrouwen, je intuïtie, je energie en je creativiteit. Om iedere stap die je trouwer aan jezelf wordt, te ontdekken dat je inderdaad meer bent en kan dan je denkt. En dit ook bevestigd krijgt vanuit je omgeving.

Onweerstaanbaar zichtbaar

Waarom? Omdat je daardoor jouw bedrijf, idee, of concept kan aanscherpen en de moed hebt om hier 100% voor te gaan staan. Omdat je weet dat dit klopt met wie je bent en wat je te doen hebt. Zodat je je energie gaat steken in dat wat je te geven hebt. Niet in de voorwaarden die je ‘toestemming’ moeten geven om te kunnen doen wat je denkt te moeten doen. Dat levert namelijk geen energie op. Integendeel.

Jouw weg

Na dit coaching traject weet jij waarom je trouwer aan jezelf wil worden, hoe je dit stap voor stap kan doen, waaraan je kan ervaren dat het klopt wat je doet, zodat je als vanzelf blijft doorgaan. Omdat het je geeft wat je nodig hebt. Energie en kracht. Spreekt dit jou aan? Neem dan contact op voor een gratis intake.